Pasta, ravioli lub pizza to tylko wstęp do włoskich smaków, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Nasza kuchnia to prawdziwa podróż po włoskiej krainie obfitości.
Menu proponujemy na kameralne spotkania, podawane w formie serwowanej.
Carpaccio z polędwicy sezonowe
Burrata z pesto pietruszkowym
lub
Zupa z zielonych warzyw z krewetkami tygrysimi i dorszem
Dania główne do wyboru gości:
Zielone tagliatelle z kurczakiem z suszonymi pomidorami, szpinakiem i masłem szałwiowymp
lub
Kurczak sous-vide z sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, puree kasztanowum i musem żurawinowym.
Melodia na sen (mus z białej czekolady, żurawina, biszkopt czekoladowy)
lub
Lody fiołkowe z Prosecco ze złotym puderem i owocami sezonowymi
Kuchnia jest naszą pasją, dlatego dbamy, aby dania przygotowywać ze składników najwyższej jakości. Sezonowość naszego menu umożliwia przygotowanie tego co najlepsze.
Sałatka ze świeżych warzyw z sosem vinegrette
Sałatka z penne z salami, suszonymi pomidorami w sosie ogrodowym
Sałatka brokułowa z sosem bazyliowym
Sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Sałatka nicejska z tuńczykiem i fasolką szparagową
Sałatka z liści szpinaku z sosem aioli i parmezanem
DANIA GŁÓWNE
Karkówka marynowana w ziołach w greckim stylu "Gyros”
Grillowana pierś kurczaka z ziołami prowansalskimi
"Kofta" - siekane kotleciki wołowo-jagnięce z sosem tzatziki
Grillowane kotlety w stylu "Falafel" z ciecierzycy i zielonego grochu z kminem i ziołami
DODATKI
Grillowane w całości ziemniaki z masłem ziołowym
Mix warzyw grillowanych bakłażan, cukinia w ziołach, papryka
DESERY
Świeże owoce sezonowe
Tarta z jabłkiem i cynamonem
Sernik pieczony
Ciasto miodowe
SOSY / PASTY / PIECZYWO
Hummus z oliwą i słodką papryką
Sosy: ajvar, aioli, tzatziki, vinegrette
Grillowana bagietka z masłem ziołowym
Zapewniając catering pamiętamy o wyglądzie dań, sposobie ich serwowania, obsłudze. Szerokie zaplecze i doświadczenie umożliwia nam zapewnienie szerokiego wachlarza usług dodatkowych tj.: wystrój, aranżacja miejsca, wypożyczenie mebli.
Każdorazowo dobieramy menu do upodobań naszych Gości i konsultujemy jaka kuchnia byłaby najlepsza do danego typu impezy. Poniżej prezentujemy przykładowe menu serwowane.
STARTER
Rostbef marynowany z zielonym pieprzem i z sosem tatarskim
PRZYSTAWKA
Terina z wędzonego łososia i szyjek rakowych
ZUPA
Consomme grzybowe z oliwą truflową
DANIE GŁÓWNE
Grillowane steki polędwicy wołowej marynowane w kolorowym pieprzu i ziołach
DESER
Mus z białej czekolady na czekoladowym biszkopcie z marakują
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Warto więc zjeść coś pożywnego i smacznego.
Jeżeli ma charakter biznesowy, to poza wyśmienitym jedzeniem, niezwykle ważna jest odpowiednia atmosfera sprzyjająca rozmowom. Restauracja Navona to stylowe wnętrza, wysoki standard usług i profesjonalna obsługa, co gwarantuje idealne warunki dla biznesowych spotkań. Zapraszamy na kameralne śniadania i lunche dla kilku osób oraz lunche firmowe i konferencyjne nawet dla 200 osób. Możemy na Państwa potrzeby wyłączyć część lub całość naszej Restauracji. Dla większych rezerwacji proponujemy dowolne ustawienie stołów- stoliki 4-6 osobowe, dłuższe stoły 8-10 osobowe, stoliki koktajlowe. Istnieje możliwość stworzenia jednego dużego stołu dla nawet 60 osób.
Państwa kontrahenci z pewnością doceną Restaurację Navonę jego wybór na biznesowe śniadanie lub lunch – zarówno pod względem dogodnej lokalizacji, niezwykłych wnętrz, jak również wspaniałych potraw, przygotowywanych zawsze na bazie świeżych, regionalnych składników.